PVC is een vloer die gemaakt is van kunststof.

Het grootste voordeel van deze vloer is dan ook dat zij van kunststof is. Hierdoor is het onderhoud is erg gemakkelijk en hebben de vloeren een hoge duurzaamheid. PVC is in vele mooie kleuren en prints te verkrijgen van de merken Quickstep en Douwes Dekker. In onze showroom zijn de voorbeelden gepresenteerd en kun je ze zelf vergelijken met onze houten vloeren en laminaat.

“Ontdek de Livyn luxevinylvloeren van Quick-Step, ontworpen om je interieur op te luisteren met een natuurlijk uitzicht en warme materialen. Dankzij de beschermende bovenlaag blijft je vloer even mooi als de allereerste dag.” Hier lees je meer over Quickstep Livyn PVC-vloeren.

“De collecties PVC-vloeren van Douwes Dekker bestaan uit karakteristieke vloeren van hoge kwaliteit. Vloeren die rust uitstralen of juist levendig zijn en daarmee karakter in uw woonruimte brengen. Mijn PVC-vloeren zijn, door de uitstekende structuren van de toplaag, nauwelijks te onderscheiden van een echte houten of stenen vloer!” Hier lees je meer over Douwes Dekker’s PVC-vloeren.